"᾿Εγώ εἰμί τὸ Α καὶ τὸ Ω, ἡ ἀρχὴ καὶ τὸ τέλος, ὁ πρῶτος καὶ ὁ ἔσχατος" (᾿Αποκ. κβ΄, 13)

Κείμενα γιά τήν ἑλληνική γλῶσσα στή διαχρονική της μορφή, ἄρθρα ὀρθοδόξου προβληματισμοῦ καί διδαχῆς, ἄρθρα γιά τήν ῾Ελλάδα μας πού μᾶς πληγώνει...


Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

ΛΟΓΟΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΙΟΝ ΔΗΜΗΤΡΙΟΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΡΑ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ Κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ




(ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ) :ΛΟΓΟΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΙΟΝ ΔΗΜΗΤΡΙΟΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΡΑ

῾Υπουργός Παιδείας κ. Διαμαντοπούλου: χάνω μιά πολύτιμη συνεργάτιδα (ἐνν. τήν κ. Δραγώνα) ....

Δεκτή ἔκανε ἡ ὑπουργός Παιδείας τήν παραίτηση τῆς Θάλειας Δραγώνα

Τέλος στο ζήτημα της Θάλειας Δραγώνα έβαλε η υπουργός Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου, κάνοντας δεκτή την παραίτησή από τη θέση της Ειδικής Γραμματέως Ενιαίου Διοικητικού Τομέα Θεμάτων Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού, Εκπαίδευσης Ελληνοπαίδων Εξωτερικού, Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης και Αποκέντρωσης.

H Aννα Διαμαντοπούλου συναντήθηκε την Τρίτη με την ειδική γραμματέα και αμέσως μετά ανακοίνωσε ότι κάνει δεκτή την παραίτηση της.

«Η κυρία Θάλεια Δραγώνα, μου εξέθεσε τους προσωπικούς λόγους για τους οποίους αποφάσισε να υποβάλλει την παραίτηση της και οφείλω να πω ότι, παρότι χάνω μία πολύτιμη συνεργάτιδα, οι λόγοι είναι απολύτως σεβαστοί.

» Θέλω να εκφράσω και δημόσια τις ευχαριστίες μου για την προσφορά της στο συνολικό έργο του υπουργείου για την αναμόρφωση του εκπαιδευτικού μας συστήματος» δήλωσε η υπουργός.

Η κ. Δραγώνα επανέλαβε ότι «οι προσωπικοί λόγοι είναι προσωπικοί» και ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό και την υπουργό Παιδείας για την εμπιστοσύνη που της έδειξαν.

«Παραμένω στην διάθεση τους» κατέληξε.

Νέα 26/10/2010

ΑΚΤΙΝΕΣ