"᾿Εγώ εἰμί τὸ Α καὶ τὸ Ω, ἡ ἀρχὴ καὶ τὸ τέλος, ὁ πρῶτος καὶ ὁ ἔσχατος" (᾿Αποκ. κβ΄, 13)

Κείμενα γιά τήν ἑλληνική γλῶσσα στή διαχρονική της μορφή, ἄρθρα ὀρθοδόξου προβληματισμοῦ καί διδαχῆς, ἄρθρα γιά τήν ῾Ελλάδα μας πού μᾶς πληγώνει...


Πέμπτη, 27 Μαΐου 2010

Πόλεμος στήν ἐλεύθερη ἄποψη...

Μετά από πολλά λόγια και κατηγορίες ενάντια στα ιστόλογια αρχίζει και συζητιέται από την διαχείριση της χώρας ότι πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος για να αντιμετωπίσουν την ελεύθερη γνώμη και άποψη.
Δεν ξέρω τι συμβαίνει στην Ευρώπη αλλά ένα τέτοιο θέμα δεν μπορεί να περάσει έτσι χωρις μάχη,είναι γεγονός ότι η μόνη αντίσταση στις επιλογές των κυρίων αυτών είναι πλέον τα ιστολόγια,ανώνυμα ή επώνυμα.
Τα κανάλια και τους δημοσιογράφους τους έχουν πλέον εδώ και...
χρόνια στην τσέπη τους,δεν υπάρχει από εκεί θέμα σωστής και αληθούς πληροφόρησης,τα περισσότερα νέα διακινούνται από το διαδίκτυο,από εκεί παίρνουμε πλέον όλοι μας τις πληροφορίες μας,από εκεί ασκείται η πίεση στους διαχειριστές μας για όλα που μας αφορούν.
Ο φόβος τους θα γίνει πανικός,ο σκοπός ειναι φανερός,δεν θέλουν την αλήθεια,δεν τους ενδιαφέρει,αυτό που θέλουν είναι να κυβερνάνε χωρίς αντίπαλο,να επιβάλλουν ότι μέτρο τους βολεύει,να μην διαβάζουν κατηγορίες για τους φίλους και κολλητούς τους.
Πρώτα ο πολίτης λοιπόν,εμείς οι πολίτες θέλουμε να εκφραζόμαστε ελεύθερα,αν θέλετε να μας στερήσετε και αυτό όπως μας στερήσατε τόσα δικαιώματα που είχαμε,τότε κάντε και κάτι άλλο.
Αλλάξτε τον τίτλο στο πολίτευμα της χώρας.
Εσείς θα κυβερνάτε τι σας νοιάζει το όνομα;
Δημοκρατία πάντως δεν θα είναι. 
 
 
Από το http://www.harrytsopanos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου