"᾿Εγώ εἰμί τὸ Α καὶ τὸ Ω, ἡ ἀρχὴ καὶ τὸ τέλος, ὁ πρῶτος καὶ ὁ ἔσχατος" (᾿Αποκ. κβ΄, 13)

Κείμενα γιά τήν ἑλληνική γλῶσσα στή διαχρονική της μορφή, ἄρθρα ὀρθοδόξου προβληματισμοῦ καί διδαχῆς, ἄρθρα γιά τήν ῾Ελλάδα μας πού μᾶς πληγώνει...


Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2010

Πέτυχαν τήν ἀκύρωση τοῦ προγράμματος γιά τήν κάρτα τοῦ Πολίτη.. στήν ᾿ΑγγλίαVIDEO: Τραγούδι φίλων της αγγλικής οργάνωσης no2id που πέτυχε την ακύρωση του προγράμματος των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων (Κάρτα του Πολίτη) στην ΑγγλίαΔΕΙΤΕ ένα τραγούδι που συνέθεσαν φίλοι της οργάνωσης no2id.net για τις ηλεκτρονικές ταυτότητες που ήθελε η Αγγλική κυβέρνηση να εισάγει στη ζωή των Άγγλων. Όπως ήδη θα γνωρίζετε, το πρόγραμμα εισαγωγής ηλεκτρονικών ταυτοτήτων έχει πλέον ακυρωθεί στην Αγγλία μετά την αντίδραση των πολιτών. Το video αυτό με εύθυμο τρόπο παρουσιάζει αυτή την αντίδραση. Οι ελληνικοί υπότιτλοι είναι σε δική μας μετάφραση.


ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2010/11/blog-post_6474.html#ixzz156NRCjDb

1 σχόλιο:

  1. Ούτε λέξη για το Χριστό ή την Εκκλησία ή το 666! Και όμως! κατόρθωσαν να ακυρώσουν το σφράγισμα.

    Εμάς μας ζητούν να μας σφραγίσουν σαν τα βόδια και τα πρόβατα και ορισμένοι δεν αντιλαμβάνονται ότι είναι κάτι το άπρεπο και το προσβλητικό για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

    Φανταστείτε πόσους περισσότερους και σοβαρότερους λόγους έχουν οι χριστιανοί να αρνούνται να παραλάβουν την "κάρτα του Πολίτη"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή