"᾿Εγώ εἰμί τὸ Α καὶ τὸ Ω, ἡ ἀρχὴ καὶ τὸ τέλος, ὁ πρῶτος καὶ ὁ ἔσχατος" (᾿Αποκ. κβ΄, 13)

Κείμενα γιά τήν ἑλληνική γλῶσσα στή διαχρονική της μορφή, ἄρθρα ὀρθοδόξου προβληματισμοῦ καί διδαχῆς, ἄρθρα γιά τήν ῾Ελλάδα μας πού μᾶς πληγώνει...


Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

῾Ο "ἐλάχιστος ἀδελφός" σέ μιά σακούλα σκουπιδιῶν...

Ρακοσυλλέκτης βρήκε πτώμα σε κάδο σκουπιδιών

Πτώμα αγνώστου και στη χωματερή Α. Λιοσίων «E» 11/3

Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκε χτες το πρωί ένας ρακοσυλλέκτης που έψαχνε σε κάδους απορριμμάτων στην περιοχή του Σταθμού Λαρίσης.
Οταν άνοιξε τον κάδο που βρίσκεται έξω από πολυκατοικία στην οδό Μαμούρη 6 αντίκρισε έναν δολοφονημένο άντρα, το πτώμα του οποίου ήταν μέσα σε βαλίτσα από την οποία προεξείχε το κεφάλι.

Ρακοσυλλέκτης βρήκε πτώμα σε κάδο σκουπιδιών Ο ρακοσυλλέκτης υπέστη σοκ από το θέαμα, αλλά μόλις συνήλθε ειδοποίησε την αστυνομία.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, το θύμα της εγκληματικής ενέργειας ήταν μικρόσωμο, με χαρακτηριστικά που παραπέμπουν μάλλον σε αλλοδαπό. Η δολοφονία του είχε γίνει με αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα στην περιοχή του Σταθμού Λαρίσης και οι δράστες για να ξεφορτωθούν το πτώμα το πέταξαν στα σκουπίδια.
Η αστυνομία εξετάζει με προσοχή μαρτυρία περίοικου, που ανέφερε ότι μία ώρα πριν βρεθεί το πτώμα είχε δει δύο άγνωστα άτομα να μεταφέρουν κάτι που από τις κινήσεις τους έδειχνε να είναι βαρύ και να το πετάνε στον κάδο απορριμμάτων.
Ο δολοφονημένος άντρας που βρέθηκε στα σκουπίδια, δεν είναι το μοναδικό μακάβριο εύρημα του τελευταίου 48ώρου.
Προχτές το απόγευμα βρέθηκε στη χωματερή Ανω Λιοσίων, μέσα σε σακούλα απορριμμάτων, τμήμα από πτώμα άγνωστου άντρα που είχε πέσει θύμα δολοφονίας.
Συγκεκριμένα βρέθηκε το μισό κάτω μέρος του πτώματος που είχε τεμαχιστεί από τους δράστες, προφανώς για να χωρέσει στις σακούλες σκουπιδιών Πηγή:http://www.ethnos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου