"᾿Εγώ εἰμί τὸ Α καὶ τὸ Ω, ἡ ἀρχὴ καὶ τὸ τέλος, ὁ πρῶτος καὶ ὁ ἔσχατος" (᾿Αποκ. κβ΄, 13)

Κείμενα γιά τήν ἑλληνική γλῶσσα στή διαχρονική της μορφή, ἄρθρα ὀρθοδόξου προβληματισμοῦ καί διδαχῆς, ἄρθρα γιά τήν ῾Ελλάδα μας πού μᾶς πληγώνει...


Πέμπτη, 3 Ιουνίου 2010Σε επιφυλακή η Πάφος για την αυριανή άφιξη του Πάπα

Πρωτοφανή χαρακτηρίζονται τα μέτρα ασφάλειας που θα ληφθούν κατά την επίσκεψη του Πάπα στην Πάφο. Μεταξύ άλλων έχει ζητηθεί από το Νοσοκομείο Πάφου να βρίσκεται σε επιφυλακή και να διαθέτει συγκεκριμένες ποσότητες αίματος για ολόκληρη τη υνοδεία του Ποντίφικα.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Tύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Νίκο Τσαππή πριν από την άφιξη του Πάπα στην Πάφο η περιοχή γύρω από το αεροδρόμιο θα αποκλειστεί και θα γίνεται έλεγχος σε όλα τα οχήματα. Ο δρόμος από το αεροδρόμιο μέχρι τον παλαιό δρόμο Πάφου Λεμεσού θα κλείσει για κάποιο χρονικό διάστημα ενώ το ίδιο θα γίνει και στην περιοχή γύρω από την οδό Παφίας Αφροδίτης. Η συνοδεία του Πάπα θα είναι περίπου 37 άτομα μεταξύ των οποίων γιατροί και φρουροί ασφαλείας. Την επίσκεψη του Πάπα στην Πάφο θα καλύψουν 60 διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι.
Το νοσοκομείο Πάφου θα διαθέσει ασθενοφόρο με γιατρούς και νοσηλευτές το οποίο θα βρίσκεται σε ετοιμότητα μετά την αποβίβαση του Πάπα από το αεροσκάφος. Το ασθενοφόρο θα ακολουθήσει την πομπή των αυτοκινήτων σε όλη τη διαδρομή του Πάπα μέχρι τη Λευκωσία. Σε ειδική σύσκεψη που είχε πραγματοποιηθεί πρόσφατα, ζητήθηκε από το Νοσοκομείο Πάφου να έχει επίσης διαθέσιμο θάλαμο σε περίπτωση που χρειαστεί νοσηλεία ο Πάπας ή οποιοδήποτε μέλος της συνοδείας του.
Πηγή http://filoksenos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου