"᾿Εγώ εἰμί τὸ Α καὶ τὸ Ω, ἡ ἀρχὴ καὶ τὸ τέλος, ὁ πρῶτος καὶ ὁ ἔσχατος" (᾿Αποκ. κβ΄, 13)

Κείμενα γιά τήν ἑλληνική γλῶσσα στή διαχρονική της μορφή, ἄρθρα ὀρθοδόξου προβληματισμοῦ καί διδαχῆς, ἄρθρα γιά τήν ῾Ελλάδα μας πού μᾶς πληγώνει...


Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

῾Η Μακεδονία εἶναι ῾Ελληνική

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ !!!!!ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !!!!!!!!!

              ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...
                    Στείλτε το παντού!!!!!! Σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνον!!!!


Στην παρακάτω Αμερικανική τοποθεσία, γίνεται «δημοσκόπηση» για το αν η Μακεδονία είναι Ελληνική ή όχι. Μπείτε, ψηφίστε και διαδώστε το σε όσους ξέρετε!

              http://www.topix.com/forum/world/macedonia/TAAAAFN23PMGMJ147

              Είναι πολύ απλό. Ούτε όνομα πρέπει να βάλετε, ούτε στοιχεία, ούτε τίποτε. Μόνο επιλέγετε το Yes και μετά βλέπετε το ως τώρα αποτέλεσμα.
              Έχουν μπει οι Σκοπιανοί και έχουν σαρώσει.
              GO GO !!!!

1 σχόλιο:

  1. Δηλαδη, τωρα θα τρελαθουμε, οτι οι Σκοπιανοι ειναι Ελληνες και Μακεδονες, ρε παλληκαρια μια και ειστε Υποτιθετε Μακεδονες τοτε ανοιξτε ενα ελληνικο κειμενο και διαβαστετο στην αντε!!! Νεοελληνικη θα παρετε χαμπαρι τιποτα; φυσικα τιποτα.Εαν δε το κειμενο ειναι και αρχαιο, τοτε θαχετε και καποιο σοβαρο προβληματακι, οτι δεν θα παρετε χαμπαρι τιποτα. Ενας ξενος αγγλος νομιζω εξεναγειτο στην Τουρκια απο μια τουρκαλα ξεναγο που κομπαζε για τα τουρκικα αρχαια της πατριδος της, δηλαδη τα Ελληνικα κατεκτημενα απο αυτους τους απολιτιστους,και ο Αγγλος εχοντας επισημανει στο γρουπ και ελληνες, της λεει εαν αυτα ειναι τουρκικα αρχαια Διαβαστε παρακαλω τι λενε, δειχνοντας της, τις αρχαιες Ελληνικες επιγραφες, κοκαλο η τουρκαλα η ασχετη, ουτε αγγλικα καλα καλα δεν ηξερε, απετανθη λοιον σε ενα Ελληνα και του λεει διαβαστε παρακαλω εδω τι λεει στα Ελληνικα,και απταιστως το διαβασε ο Ελληνας φυσικα.
    Σκοπιανοι ελληνες δεν γινεστε παρτετο χαμπαρι οι Ελληνες γενιουντε ελληνες, γιατι το εχουν στο DNA τους.
    Η ελλαδα ποτε δεν Πεθαινει, και συζη παντοτε με την Ορθοδοξια.και τον Χριστο, απολιτιστοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή