"᾿Εγώ εἰμί τὸ Α καὶ τὸ Ω, ἡ ἀρχὴ καὶ τὸ τέλος, ὁ πρῶτος καὶ ὁ ἔσχατος" (᾿Αποκ. κβ΄, 13)

Κείμενα γιά τήν ἑλληνική γλῶσσα στή διαχρονική της μορφή, ἄρθρα ὀρθοδόξου προβληματισμοῦ καί διδαχῆς, ἄρθρα γιά τήν ῾Ελλάδα μας πού μᾶς πληγώνει...


Σάββατο, 19 Ιουνίου 2010

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ... Από την Ρούλα ΤάκηΚύριε Πρόεδρε, μην υποκύψετε και υπογράψετε το διάταγμα που σας έφεραν για να παίρνουν οι νέοι κάτω των 25 μικρότερο μισθό από τους υπόλοιπους εργαζόμενους, είναι αν μη τι άλλο αντισυνταγματικό.
 Θυμάστε εκείνο το άρθρο που λέει ότι όλοι οι ΄Ελληνες είναι ίσοι;
 Σας παρακαλώ πολύ μην υποκύψετε, σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και μην κάνετε τα παιδιά μας δούλους ενός συστήματος που άλλοι δημιούργησαν γι αυτά.
 Μην υποκύψετε και στείλετε στην ανεργία όλους τους εργαζόμενους άνω των 50 ετών, γιατί αυτό θα γίνει.
Ποιος εργοδότης δεν θα προτιμήσει να...
 απολύσει τον αμοιβόμενο με υψηλό μισθό υπάλληλο για να πάρει ένα νέο των 500 ευρώ. Δώστε εσείς το παράδειγμα στον Παπανδρέου για το πώς πρέπει να τηρούνται οι υποσχέσεις στον λαό.
Αν δεν μπορείτε παραιτηθείτε. Δείξτε τους πώς είναι πραγματικά ένας Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αυτής της δημοκρατίας που υπάρχει μόνο κατʼ όνομα γιατί πλέον έχουμε σοσιαλιστική δικτατορία.
Αλήθεια γιατί δεν πάνε αυτήν την υπόθεση στην Βουλή να δούμε ποιος θα ψηφίσει τέτοιον νόμο; Γιατί πετάνε το μπαλάκι σε εσάς.
 Προβληματιστείτε και πράξτε κατά συνείδηση. 
 
Πηγή:http://press-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου