"᾿Εγώ εἰμί τὸ Α καὶ τὸ Ω, ἡ ἀρχὴ καὶ τὸ τέλος, ὁ πρῶτος καὶ ὁ ἔσχατος" (᾿Αποκ. κβ΄, 13)

Κείμενα γιά τήν ἑλληνική γλῶσσα στή διαχρονική της μορφή, ἄρθρα ὀρθοδόξου προβληματισμοῦ καί διδαχῆς, ἄρθρα γιά τήν ῾Ελλάδα μας πού μᾶς πληγώνει...


Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2010

Τό σκάνδαλο περί τήν Μονήν Βατοπεδίου ἀποδεικνύεται φούσκα!

Το Βατοπέδι δε ζημίωσε το δημόσιο λέει ρεπορτάζ του Σκάι

Πριν από δύο λεπτά άρχισε το δελτίο ειδήσεων του Σκάι στις 21.00. Πρώτο θέμα στο δελτίο, η αποκάλυψη ότι δεν αποδεικνύεται ζημιά του ελληνικού δημοσίου στην υπόθεση του Βατοπεδίου με βάση τα κατατεθειμένα έγγραφα!
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τα έγγραφα αυτά έχει στην κατοχή της η δικαιοσύνη αλλά και η προανακριτική επιτροπή της Βουλής, καθώς οι αρχικές εκτιμήσεις δεν έχουν ανατραπεί μέχρι σήμερα.
Τα στοιχεία αυτά, δηλαδή ότι δεν υπάρχει ζημιά για το ελληνικό δημόσιο, προκύπτουν από εκθέσεις που έχει κάνει το Σώμα Ορκωτών Εκτιμητών, άλλες κρατικές υπηρεσίες, αλλά και ανεξάρτητος οίκος.
Με συγχωρείτε αγαπητοί συνάδελφοι και πολιτικοί, αλλά το ερώτημα προκύπτει αβίαστα: Τότε τι στην ευχή μας πρήζατε επί τρία χρόνια με το σκάνδαλο του Βατοπεδίου; Για την αποκατάσταση της ηθικής τάξης; Και στη Siemens που κάποιοι είπαν ότι τα πήραν και κάποιοι υποστήριξαν πως δεν τα βρήκαν εκεί που τα άφησαν αυτοί που τα πήραν, τι γίνεται;

 
http://eatheia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου