"᾿Εγώ εἰμί τὸ Α καὶ τὸ Ω, ἡ ἀρχὴ καὶ τὸ τέλος, ὁ πρῶτος καὶ ὁ ἔσχατος" (᾿Αποκ. κβ΄, 13)

Κείμενα γιά τήν ἑλληνική γλῶσσα στή διαχρονική της μορφή, ἄρθρα ὀρθοδόξου προβληματισμοῦ καί διδαχῆς, ἄρθρα γιά τήν ῾Ελλάδα μας πού μᾶς πληγώνει...


Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Γιά 17 ἡμέρες ἀκόμη διαβούλευση γιά τήν Κάρτα τοῦ Πολίτη


Για 17 ακόμη μέρες θα παραμείνει ανοιχτή η Δημόσια Διαβούλευση για την Κάρτα του Πολίτη, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 12 Δεκεμβρίου 2010, ώρα 23:59.
Στην επίσημη ιστοσελίδα της διαβούλευσης για την Κάρτα (http://www.opengov.gr/ypes/?p=863 ) έχουν μέχρι αυτή τη στιγμή (25/11/2010 ώρα 10.40μμ) καταχωρηθεί 726 σχόλια πολιτών. Στα περισσότερα από αυτά οι πολίτες εκφράζουν την ανησυχία τους για τον περιορισμό των ατομικών ελευθεριών που γέρνει η Κάρτα αλλά και την αντίθεσή τους στην επιβολή αυτής της Κάρτας. Το ερώτημα είναι ποιος και αν θα μελετήσει ποτέ όλα αυτά τα σχόλια και πόσο σοβαρά τελικά λαμβάνονται αυτά υπόψιν για την τελική μορφή που παίρνει ένα νομοσχέδιο.... Η όλη διαδικασία της διαβούλευσης μέσω διαδικτύου θυμίζει μάλλον συζήτηση σε κάποιο forum και, όπως φαίνεται, η όλη διαδικασία  αποτελεί εργαλείο ψευδεπίγραφης συμμετοχής των πολιτών στη διαμόρφωση των νόμων του κράτους.

Πηγή:Θρησκευτικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου