"᾿Εγώ εἰμί τὸ Α καὶ τὸ Ω, ἡ ἀρχὴ καὶ τὸ τέλος, ὁ πρῶτος καὶ ὁ ἔσχατος" (᾿Αποκ. κβ΄, 13)

Κείμενα γιά τήν ἑλληνική γλῶσσα στή διαχρονική της μορφή, ἄρθρα ὀρθοδόξου προβληματισμοῦ καί διδαχῆς, ἄρθρα γιά τήν ῾Ελλάδα μας πού μᾶς πληγώνει...


Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2010

12 Δεκεμβρίου 2010 - Διαμαρτυρία γιά τήν "Κάρτα τοῦ Πολίτη" -᾿Ανακοίνωση τῆς ΠΡ.Α.Ο.Σ

 

 


Εχει  γίνει πλέον γνωστό ότι μια  μεγάλη ομάδα συμπολιτών μας  που  ασχολούνται με το διαδίκτυο (";Έλληνες youtubers" )και θέλουν  να εκφράσουν τις Ορθόδοξες  και  συνταγματικές τους αντιρρήσεις  εναντίον της  επιβολής  της "Κάρτας του Πολίτη"  και της  δικτατορίας  της παγκόσμιας ηλεκτρονικής διακυβέρνησης , καλούν  τον κόσμο σε ειρηνική διαμαρτυρία την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010 στις 11 το πρωί   εμπρός στο  Ελληνικό κοινοβούλιο.

Αν και η  ΠΡ.Α.Ο.Σ (Πρωτοβουλία Αντιρρησιών Ορθόδοξης Συνείδησης) δεν  έχει καμία απολύτως σχέση με την διοργάνωση αυτής της διαμαρτυρίας ,ωστόσο θεωρούμε  ότι   κάθε ειρηνική και δημοκρατική εκδήλωση των συμπολιτών μας για την  "Κάρτα του πολίτη" δεν μπορεί  παρά να είναι χρήσιμη εφ΄όσον περιφρουρηθεί  με   αυστηρότητα   και προσοχή απο τους διοργανωτές της.Αν  στο μέλλον  η ΠΡ.Α.Ο.Σ  αποφασίσει να  διαμαρτυρηθεί και με αυτόν τον τρόπο  να είστε βέβαιοι ότι θα  σας το  ανακοινώσουμε.

Επειδή κυκλοφόρησαν μερικά φυλλάδια  στα οποία  οι youtubers ανακοινώνουν τις Ορθόδοξες αντιρρήσεις τους και  προσκαλούν τον κόσμο  σε αυτήν την συγκέντρωση διαμαρτυρίας,  χρησιμοποιώντας το  έγγραφο  συλλογής  υπογραφών  της  ΠΡ.Α.Ο.Σ  στο οποίο υπάρχει  και το κείμενο  του π. Σαράντη  πάνω στο οποίο  βασίζεται  και η πρωτοβουλία, μερικοί  νόμισαν ότι ο π. Σαράντης  και η ΠΡ.Α.Ο.Σ  καλούν  τον κόσμο στην διαδήλωση. 

Ξεκαθαρίζουμε για μια ακόμη φορά  ότι τόσο η ΠΡ.Α.Ο.Σ  όσο και  ο π. Σαράντης   δεν  ηγούνται  της διοργάνωσης αυτής της δίκαιης ,κατά τη γνώμη μας, διαμαρτυρίας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι ευπρόσδεκτα όταν διατυπώνονται με ευπρέπεια και ευγένεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου