"᾿Εγώ εἰμί τὸ Α καὶ τὸ Ω, ἡ ἀρχὴ καὶ τὸ τέλος, ὁ πρῶτος καὶ ὁ ἔσχατος" (᾿Αποκ. κβ΄, 13)

Κείμενα γιά τήν ἑλληνική γλῶσσα στή διαχρονική της μορφή, ἄρθρα ὀρθοδόξου προβληματισμοῦ καί διδαχῆς, ἄρθρα γιά τήν ῾Ελλάδα μας πού μᾶς πληγώνει...


Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

"Τό φακέλλωμα" τῶν δημοσίων ὑπαλλήλων ἄρχισε...





Ηλεκτρονική Υπηρεσία Απογραφής Δημοσίων Υπαλλήλων
Files under Egovernment | 

Κυκλοφόρησε η σελίδα της απογραφής των δημόσιων υπαλλήλων λίγες μέρες πριν ξεκινήσει και τυπικά η διαδικασία στις 1 Ιουλίου! Για την ώρα οι επισκέπτες του site apografi.gov.gr μπορούν να δουν οδηγίες συμπλήρωσης, τα απαραίτητα δικαιολογητικά και ένα έντυπο (pdf) προετοιμασίας που ουσιαστικά είναι η φόρμα που θα πρέπει οι εργαζόμενοι να συμπληρώσουν και online στις ημερομηνίες που θα δουν στα δεξιά της σελίδας και που σχετίζονται με το ΑΦΜ τους.

Η σελίδα είναι καλοστημένη, εύκολη στην χρήση και έτσι όπως θα έπρεπε να είναι μια online υπηρεσία του δημοσίου! Υπάρχουν διαθέσιμα επίσης banners για το promo της υπηρεσίας. Όπως διαβάζω η διαδικασία υποβολής αιτήσεων θα γίνει αυστηρά μέσα στα χρονικά όρια που έχουν ανακοινωθεί.

Η υλοποίηση έχει γίνει με open source λογισμικό με Java based framework, το Seam framework συγκεκριμένα και τον JBoss Application Server.


Πηγή:http://www.zero.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου