"᾿Εγώ εἰμί τὸ Α καὶ τὸ Ω, ἡ ἀρχὴ καὶ τὸ τέλος, ὁ πρῶτος καὶ ὁ ἔσχατος" (᾿Αποκ. κβ΄, 13)

Κείμενα γιά τήν ἑλληνική γλῶσσα στή διαχρονική της μορφή, ἄρθρα ὀρθοδόξου προβληματισμοῦ καί διδαχῆς, ἄρθρα γιά τήν ῾Ελλάδα μας πού μᾶς πληγώνει...


Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου 2010

῾Υποψήφιος μέ τόν Γ. Καμίνη ὁ πρῶτος ὁμοφυλόφιλος γαμπρός τῆς Τήλου...

Σχόλιο ᾿Οδυσσέως: Παραθέτουμε ἁπλῶς τήν παρακάτω εἴδηση καί ἀφήνουμε τά συμπεράσματα στήν κρίση τῶν ἀναγνωστῶν μας. Φαίνεται πώς οἱ ὁπαδοί τῆς σοδομητικῆς ἁμαρτίας ἔχουν ἀποθρασυνθεῖ καί κάνουν τό "πάθος" τους σημαία διεκδίκησης ἀξιωμάτων. ῾Ο Θεός νά τούς ἐλεήσει καί νά ἐλεήσει καί μᾶς πού ζοῦμε σ᾿ αὐτήν τήν "ἀλλόκοτη" ἐποχή.

Ο Δημήτρης Τσαμπρούνης, μέχρι σήμερα εκπρόσωπος Τύπου του Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Αθήνας – Athens Pride, ανακοίνωσε ότι θέτει υποψηφιότητα στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με το συνδυασμό “Δικαίωμα στην Πόλη”, με επικεφαλής τον πρώην Συνήγορο του Πολίτη Γ. Καμίνη και με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ, των Οικολόγων Πράσινων και της Δημοκρατικής Αριστεράς.
Ο Δημήτρης Τσαμπρούνης, ο οποίος εκτός από το Athens Pride είχε ενεργό δράση και στην ΟΛΚΕ, είναι ένας εκ των δύο γαμπρών που σύναψαν τον πρώτο ομόφυλο γάμο στην Ελλάδα, στο δημαρχείο της Τήλου, πριν 2 χρόνια.
Ο γκέι ακτιβιστής ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του και τους λόγος που τον...
 οδήγησαν σε αυτή την απόφαση με την παρακάτω επιστολή:
Φίλες και φίλοι,
Προσωπικό μου “πιστεύω” είναι ότι στη Δημοκρατία έχουμε ευθύνη για ό,τι συμβαίνει γύρω μας, και είναι υποχρέωσή μας να εξασκούμε το δικαίωμα παρέμβασης, άσκησης δημόσιου λόγου και συμμετοχής.
Με αφορμή το διάλογο που ανέλαβα να διεξάγω για τα αιτήματα του Athens Pride με τους υποψηφίους συνδυασμούς για την Δημοτική Αρχή των Αθηνών και λαμβάνοντας υπόψη:
1. τη θετική απάντηση του επικεφαλής του συνδυασμού “ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ” κ. Γιώργου Καμίνη για έναν ουσιαστικό διάλογο και τη δέσμευσή του για στήριξη της LGBTQ (λεσβιακής, γκέι, αμφί, τρανς και queer) κοινότητας,
2. το εγχείρημα συστέγασης και συμπαράταξης διαφόρων πολιτικών δυνάμεων, αλλά και προσώπων από την «κοινωνία των πολιτών και πολιτισσών» στον πρώτο Δήμο της χώρας
3. την εκτίμηση μου στο πρόσωπο του κ. Καμίνη, η οποία προέρχεται από την δράση του για την θεσμική προάσπιση της ισότητας
4. την προτροπή του ίδιου να αναλάβω την προώθηση των αιτημάτων της LGBTQ κοινότητας στο Δήμο της Αθήνας
Σας ανακοινώνω ότι αποφάσισα να δεχτώ την πρόταση και να λάβω μέρος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο δημοτικό συνδυασμό «ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ»
 
http://stopomofovia.wordpress.com/
http://press-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου