"᾿Εγώ εἰμί τὸ Α καὶ τὸ Ω, ἡ ἀρχὴ καὶ τὸ τέλος, ὁ πρῶτος καὶ ὁ ἔσχατος" (᾿Αποκ. κβ΄, 13)

Κείμενα γιά τήν ἑλληνική γλῶσσα στή διαχρονική της μορφή, ἄρθρα ὀρθοδόξου προβληματισμοῦ καί διδαχῆς, ἄρθρα γιά τήν ῾Ελλάδα μας πού μᾶς πληγώνει...


Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Ρέ παιδιά, μᾶς περνοῦν γιά ΚΑΦΡΟΥΣ;


ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ 13ο ΜΙΣΘΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΤΖΑΜΙΩΝ;


Τώρα που όλοι ασχολούνται με την κρίση...βιάζονται να κατασκευάσουν τέμενος και μάλιστα με δικά μας χρήματα...! Κατά τα άλλα από εμάς απαιτούν να σφίξουμε ζωνάρι!Αφυπνισθείτε!

Σε τμήμα οικοπέδου που βρίσκεται το Ναυτικό Οχυρό στο Βοτανικό θα κατασκευαστεί το χωρητικότητας περίπου 500 ατόμων τέμενος, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής.

Τη διοίκηση του χώρου αναμένεται να αναλάβει επταμελές διοικητικό συμβούλιο, το οποίο θα οριστεί με απόφαση του υπουργείου Παιδείας. Δυο από τα μέλη του θα προτείνονται από μουσουλμανικά σωματεία και τα υπόλοιπα πέντε θα είναι Έλληνες κρατικοί λειτουργοί.
Το έργο θα εκτελεστεί με ελληνικά κρατικά κονδύλια μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, ενώ δεν θα γίνουν δεκτές προσφορές από ξένους φορείς, κρατικούς ή μη.
Την υλοποίηση του έργου αναλαμβάνει επιτροπή υπό τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Θεόδωρο Πάγκαλο, στην οποία θα συμμετάσχουν οι υπουργοί Παιδείας, Εσωτερικών, Εξωτερικών, Άμυνας, Προστασίας του Πολίτη και ΚΕΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου